contacts
view catalogue

Lakossági és közületi üvegezés, tükörszerelés helyszíni kiszállással, üvegbeépítés, üvegszereléssel hétvégén és hétköznap egyaránt.

Az üvegezési munkákat rövid határidővel, azonnali kiszállással is vállaljuk. Üveges gyorsszolgálatunk Tata, Tatabánya, Komárom, Esztergom területén, és környékükön dolgozik éjjel-nappal.


Vállaljuk egyedi méretű, az Ön által kiválasztott típusú, fajtájú, színű, tükör beszerzését, vágását, csiszolását, homokfújását, és igény szerint felszerelését, összeállítását.

- Kiállítótermünkben több tíz, különbözőfajta előszobai, fürdőszobai, hálószobai tükörrel várjuk ügyfeleinket, amelyek késztermékként azonnal fel is szerelhetőek!

- Visszapillantó tükör cseréje motortól a kamion méretig.

- Megfigyelő, lopásgátló tükrök gyártása. (Sajnos előfordul, hogy egy üzlet tulajdonosa a keményen végigdolgozott hónap után hiába számolja a bevételét, a profitot eltüntette "valaki".

Nehezen belátható helyekről eltűnnek termékek, amelyek havonta több százezer Ft veszteséget is jelenthetnek a tulajdonosnak.
A beltérben alkalmazható, egyszerűen felszerelhető megfigyelő tükrök nagyon kedvező áron hozzáférhetőek, árukat már 1-2 hét elteltével behozhatják.
Fontos, hogy ezek a tükrök a legkisebb torzítással rendelkezzenek, itt pontosan kell látni, mi is történik.

- Tükrök méretre, formára vágva az Ön egyedi igényeinek megfelelő kivitelezéssel

- Ezüst,arany, bronz, zöld, színekben

- Fazettázval, csiszolva, fúrva stb. az Ön elképzelése szerint

- Ha kell, a helyszínen beépítjük /ragasztás, szerelés, beépítés, stb./

- Üzletek tükrös dekorációja

- Tükörfal készítése edzőtermek, fitnesstermek, tánctermek részére


Copyright © Csikós üvegezés, tükörkészítés
Web page by Frpeter